Over  Nowaten,  Inde van Erven  en  de  tarieven

Nowaten
Passie voor Compassie

Verbinding
We leven in een tijd van (grote) veranderingen, zowel op wereldniveau als individueel. Het is een tijd waarin er op steeds grotere schaal uitwisseling plaatsvindt; van ideeën, tussen culturen en op energieniveau.

Dit biedt mogelijkheden tot verbinding. En dat is waar Nowaten (‘hij die luistert’) voor staat. Verbinding tussen jou en de wereld, je werk, je (levens)partner, je kinderen, je collega’s etc. En vooral verbinding met jezelf. Daar begint het allemaal mee.

Mededogen en empathie
Acceptatie van jezelf, dus contact met je eigen gevoelens en behoeften, is essentieel voor de verbinding met de ander.

Coaching door Inde gaat over je bewustzijn van wat er in je leeft. Wat belemmert je om in vrijheid jezelf te zijn? Wat wil je delen met anderen en vanuit welke behoefte? Waar loop je tegen aan?

Doel is om in verbinding te komen door een houding van waaruit je met mededogen en empathie kunt reageren naar de ander en vooral naar jezelf.

Inde van Erven
Coaching en Begeleiding

Nowaten is een initiatief van Inde van Erven.

Missie
Inde heeft een passie voor verbindende initiatieven en projecten. De kern van haar missie is compassie met de mensen om je heen, de aarde en jezelf. Er gebeuren dingen in ieders leven die compassie in de weg staan. Soms gebeuren er dingen in je leven die zo ingrijpen  dat je even niet vanuit je ware zelf kunt handelen. Je vrijheid wordt dan ingeperkt.

Inde helpt je graag om weer in contact te komen met jezelf en waar je in het leven staat. Je kunt van haar een empathische benadering verwachten.

Inde verwoordt het zo:

"Het doel van mijn leven is om mijn flexibiliteit, authenticiteit, creativiteit, empathie en liefde voor de natuur te gebruiken om samen te werken aan een gemeenschappelijk doel. Ik wil bijdragen aan het creëren van een wereld waarin iedereen gelijkwaardig is, inclusief de dieren; waarin ieders waarheid erkend wordt, waar compassie de standaard is om met conflicten om te gaan en waar iedereen zich betrokken voelt bij het welzijn van alle leven op de aarde.”

Meedenker
Inde is voor alles een ‘meedenker’ . Daarnaast is zij coach, facilitator en begeleider.

Ze heeft opleidingen gevolgd in onder meer psychologie, verpleegkunde, terminale begeleiding, coaching (geweldloze communicatie, essentiecoaching, mBIT, seniorencoaching, opruimcoaching), Deep Listening, (buurt)bemiddeling en EMDR.

Ervaringsdeskundig
Een aantal van de ‘life events’ die op haar pad zijn gekomen: omgaan met ongewilde kinderloosheid, adoptie, scheiding, het runnen van een (Indiaas) restaurant, een (nieuwetijds) winkel en een secretariaatsbedrijf. Inde verdiept zich sinds 2001 in het boeddhisme.

Tarieven 

Incidentele ondersteuning: € 55,-/ € 85,- per uur (afhankelijk van draagkracht).

Deep Listing eerste gesprek: kostenloos.

Opruimcoaching: € 25,- per uur.

Kosten reistijd: half tarief.

Prijzen worden afgerond op een kwartier.

Reiskosten: € 0,27 per km.

De kosten mogen geen belemmering zijn om ondersteuning te krijgen voor het optimaliseren van jouw welzijn. Dus als de tarieven een drempel vormen, wilt je dat dan laten weten? Dan stemmen we samen af hoe we daar mee omgaan.

Mail of bel voor meer info of een afspraak naar:

Inde van Erven
Mobiel: 06 50911780
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Interesse | Vrijblijvend kennismaken

Wat past bij jou? Samen kijken we hoe we daar vorm aan kunnen geven. Nowaten is flexibel in tijd en werkvormen.

Neem vrijblijvend contact op om te kijken of en hoe de mogelijkheden van Nowaten kunnen worden afgestemd op jouw wensen.