Aandacht   Begeleiding   Coaching

 

 

Wondermoment Coaching

We hebben het allemaal weleens ervaren. Iemand die even naar je luistert, een onbekende die naar je glimlacht op straat; iemand voor je in de rij bij de kassa, die even een praatje met je maakt; spontaan een euro ontvangen van een onbekende als je bij de parkeerautomaat ontdekt dat je alleen kunt pinnen, maar je betaalkaart niet bij je hebt … .

Het kan je dag zonniger maken, zo’n kleine persoonlijke uitwisseling.

En je kunt het altijd en overal doen. Voor de ander de dag een beetje stralender maken.
Want waar gaat het om? Om het gebaar, toch? Wat je daarmee te kennen geeft is:

JIJ BENT DE MOEITE WAARD
Ik zie je en ik maak graag even contact met je.

Geven is ontvangen. Herken je dat? Dat je blij wordt als je iets voor een ander hebt kunnen doen, iemand hebt kunnen ondersteunen? 

Wondermoment Coaching is dus het omgekeerde van wat je zou verwachten van coaching. In plaats van dat jouw problemen op de voorgrond staan en we daarmee aan de slag gaan, richten we ons op de ander. Door kleine vriendelijke acties maken we verschil in het leven van andere mensen.

Wondermoment Coaching gaat ervan uit dat je je beter zult voelen als je meer aandacht aan anderen geeft. Als je minder bezig bent met je eigen problemen.  Door kleine gebaren vrolijk je het leven van alledag op. Je maakt de wereld leefbaarder. Het wordt een plek waar iedereen zich gewaardeerd voelt en zich thuis voelt. En jij daardoor ook.

Wondermoment Coaching houdt in dat je 40 dagen achter elkaar iets aardigs doet voor een ander. Die ander kan iedereen zijn; iemand die je kent, familie of vrienden, of iemand die je niet kent en bewust of toevallig ontmoet.

Je krijgt daar begeleiding bij en vooral inspiratie. Wat kun jij betekenen voor een ander? Wat heb jij te bieden?
In de periode van 40 dagen zijn een aantal evaluatie- en inspiratiemomenten.
En omdat de coach graag bijdraagt aan een beter gevoel over jezelf en een mooiere wereld, kent deze vorm van coaching een aangepast tarief.

Interesse | Vrijblijvend kennismaken

Wat past bij jou? Samen kijken we hoe we daar vorm aan kunnen geven. Nowaten is flexibel in tijd en werkvormen.

Neem vrijblijvend contact op om te kijken of en hoe de mogelijkheden van Nowaten kunnen worden afgestemd op jouw wensen.