Aandacht   Begeleiding   Coaching

 

 

Mantelzorg Coaching

Plezier en balans in de zorgtaken

Zorg voor anderen geeft voldoening, maar het kan ook veel van je vergen. Om dit langere tijd op plezierige wijze vol te houden is het belangrijk dat je relaties met de zorgbehoevende(n), met andere betrokken mantelzorgers, met de professionele zorg en met je thuisfront transparant en harmonieus zijn. Een goed wederzijds begrip van alle betrokken partijen is cruciaal, zeker als de zorgvraag in de loop van de tijd verandert, verschuift of verzwaart.

Voorop staat de relatie met jezelf. Mantelzorg kan, naast dat het voldoening geeft om iemand te ondersteunen, ook zwaar zijn. Met name omdat je bijna nooit weet hoe lang er een beroep op je gedaan zaql worden. Soms kost het jaren en dat gaat je vaak niet in de koude kleren zitten.
Soms heeft je omgeving weinig begrip voor de zwaarte van de taak die je vrijwillig op je hebt genomen? En hoe vrijwillig was je besluit om voor de ander te zorgen werkelijk?

Mantelzorgcoaching kan helpen om meer zicht te krijgen op vragen als: waarom doe je wat je doet. Wil je het wel  blijven doen? En zo ja, wat is ervoor nodig om het vol te houden?

Interesse | Vrijblijvend kennismaken

Wat past bij jou? Samen kijken we hoe we daar vorm aan kunnen geven. Nowaten is flexibel in tijd en werkvormen.

Neem vrijblijvend contact op om te kijken of en hoe de mogelijkheden van Nowaten kunnen worden afgestemd op jouw wensen.